Stoppa utbyggnaden av Nybohovsskolan!

Det är inte godtagbart att samla över tusen barn på en liten svårtillgänglig yta omgiven av bullrande trafikleder. Det skriver Tor Edsjö för BUMS om utökning av Nybohovsskolan och förskolan Pyttsen i ett yttrande till stadsbyggnadskontoret över detaljplanen i stadsdelen Liljeholmen.
Enda motivet till utvidgningen av denna skola och förskola är att staden inte anser sig kunna avstå annan mark för ändamålet. Detta trots att det inom Liljeholmsområdet finns tillgänglig mark som avses rymma ytterligare 12-15 000 nya invånare. Läs yttrandet här:
Stoppa utbyggnaden av Nybohovsskolan!

Bild: Arkitema Achitects


En kommentar på “Stoppa utbyggnaden av Nybohovsskolan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s