Smygande förändringar i förskolan – med oroande konsekvenser

Förutsättningarna för att bedriva en god förskoleverksamhet har undan för undan försämrats. Anställda och föräldrar har under många år protesterat mot att barngrupperna blivit allt större och personaltätheten minskat. Många, bland dem BUMS, har gång på gång påtalat riskerna för barns hälsa och välbefinnande med allt mindre förskolegårdar. Nu vill vi även lyfta fram problematiken med de allt större förskolorna och de krympande ytorna inomhus, skriver Clarissa Kugelberg i en debattartikel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s